ARL

Session 1: Hyret Arbejde

Hvordan eventyret begyndte

Vores 3 eventyrere, Lantaraana, Sigrid Endath og Silcias, begyndte deres eventyr på “Den Stejlende Pony”, efter at havde ankommet samme dag til øen Drakmar.

De fandt Novus Spes til at være en by, med massere af gang i gaderne, mest fra folk som var ved at transportere sten og træ ind til byen, for at oprette forskellige bygninger, såsom normale hjem, kroer og templer.

De snakkede med forskellige folk på “Den Stejlende Pony”.

Igennem en bonde, som arbejdede med sten-transport, fandt de ud af, at den største entrepreneur af byggearbejde i nærheden tilsyneladende var en Baron Alvador, som residerede i Parum Portus.

De snakkede også med krofatter om forskellige jobmuligheder, og han fortalte dem, at han mest kendte til, at præsterne som var ved at bygge templer, også hyrede folk til byggearbejde.

Efter en nats-søvn, kunne krofatter dog fortælle, at om aftenen, efter vores eventyrere var gået til køjs, så havde der været en Solomon, en præst-lignende person iført en hvid robe med røde skriftmønstre over skuldrende, som havde spurgt efter folk til anderledes arbejde.

Vores 3 Eventyrere opsøgte Solomon ved templerne, hvor han stod med en uidentificeret partner, også iført den hvide robe med de røde skriftmønstre, og de snakkede med Solomon omkring jobmuligheder.

De fandt ud af, at Solomon tilsyneladende var en mellemhandler for samlere af sjældne tekster og dokumenter, og han blandt andet ledte efter et astrologisk værk, kaldt “Timlir”, en slagt kompendium, som han var villig til at betale 500gp for en intakt kopi af.

Presset for mere information om opgaver og hans organization ledte ikke til nogen tydelige svar, men blot konklusionen at Solomon antageligvis værdsatte at holde visse kort tæt på hånden, for at sikre sin egen forretning.

Dog kunne Solomon fortælle, at han og hans partner havde ledt i Cael-Es-Ira ruinerne, uden held og anbefalede vores eventyrere, at lede i Cael-Es-Lath og/eller Cael-Es-Shar ruinerne, for at prøve at finde en intakt kopi i nogen af disse ruiner.

Vores Eventyrere accepterede jobbet og drog afsted på den næsten dagslange rejse som det var til Cael-Es-Lath, hvor de i udkanten af byen stødte på en flok arbejdere, som havde slået lejre, efter at havde fyldt flere vogne op med sten fra den tidligere by-mur.

Sigrid spurgte en af arbejderne om der var en grund til at de ikke gik længere ind i ruinerne, for at sikre sig imod fare som kunne lure derinde, men blev forsikret, at der ikke var fare derinde.

Derudover hyrede gruppen så Archias, en 10-11årig udseende dreng, til at vise dem vej ind i ruinerne, til en bygning med bøger, efter at havde bestukket Archias’s fader, Patrocles, med et sølvstykke.

Undersøgelsen af ruinerne ledte vores Eventyrere til at finde en masse forskellige bøger, som lå spredt omkring i bygningen, da bogreolerne havde væltet.

Før en nærmere gennemsøgning af de forskellige bøger, som var derinde, undersøgte de kælderen nærmere.

Dernede fandt de en lille 2 meter lang vinkælder, med vin hængende langs den ene væg, hvoraf flere flasker stadig var intaktte. For enden af vinkælder gangen, var der en dør.

På vej til at åbne denne dør, nåede gruppen lige præcis at reagere, førend at nogen slanger, skjult i vinrækken kunne bide dem.

Dette ledte til en forvirret kamp imod 2 små slanger, og både Silcias og Lantaraana blev bidt af slangerne. Silcias blev dog ikke nær så stærkt medtaget af slangernes gift som Lantaraana, som var døden nær af den potente slangegift som havde fået adgang til hendes system.

Efter denne encounter, lagde Sigrid så Lantaraana til ro op imod en væg, imens Silcias undersøgte rummet bag døren nærmere.

Dette rum var et tilsynelande sovekammer, med egen bogreol og bor til at læse bøger ved. En undersøgelse af rummet, gjort af Silcias lille ‘golem’, viste ingen levende væsner i rummet og rummet blev undersøgt nærmere af Silcias, under hvilken undersøgelse, at han fandt flere værker med mulig værdi og en kopi af Timlir, som fik navnet fjernet, så den ikke længere kunne identificeres, udover af en kender.

Imellemtiden undersøgte Sigrid rummet ovenover, og fandt også nogen få værker, som kunne havde mulig interesse for Solomon, og derudover en spellbook, “Himo’s Book of Lesser Incarnations”, som indeholdte en række magiske formularer (Shield, Unseen Servant, True Strike, Sleep, Tenser’s Floating Disk, Ventriloquism og Chill Touch)

Imens Sigrid og Silcias undersøgte ruinerne, brugte Lantaraana tiden på at komme sig over at næsten at havde mødt sit endeligt så tidligt i sin udforskning af sit folks tidligere hjemland.

Over de 2 efterfølgende dage, undersøgte Silcias og Sigrid ruinerne yderligere, men fandt ingen samlinger af bøger af notetsværdig betydning, men fandt til gengæld lidt håndøre rundt omkring i ruinerne, godt nok af elverisk præg, men formodentlig af samme værdi som normale mønster.

Sigrid fandt blot et enkelt guldstykke, mens Silcias stødte på et mindre skattekammer, i form af 6 platin stykker og 9 guldstykker.

Comments

iceforge

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.