ARL

Session 2: En mindre heltemodig redning

Atter engang fulgte vi vores tre eventyrere, Lantaraana, Sigrid og Silcias i deres videre udforskning af øen Drakmar.

Efter to dages gennemsøgning af ruinerne, lagde de sig atter til at sove i ruinerne af “biblioteket”, som det begyndte at regne.

Regnen tog til og udviklede sig til et sandt uvejr, med torden og bragen, og igennem søvn og larm, syntes Silcias at havde hørt noget udenfor. Dog hørte han ikke mere, og kunne ikke overbevise den anden vågne person, Sigrid, om at der rent faktisk havde været noget udenfor.

Silcias forskansede døren mere forsvarligt og da der ikke blev hørt mere udenfor, blev det ikke undersøgt nærmere.

Da Lantaraana overtog vagten tilsidst, gik hun udenfor for at lovprise solopgangen. Under sin lovprisning og morgenbøn, fandt hun et enkelt mystisk fodspor, i form som det fra en and, men større end et menneskes fodspor. Og endnu mere mystisk, var det helt alene, uden andre fodspor nærved det.

Dette blev imidlertidligt ikke anset for alt for vigtigt, selv ikke da de andre også så det. Det blev kort diskuteret som noget man kunne undersøge, men lysten til at tage til Novus Spes og få opfyldt med proviant igen trak mere i gruppen og de rejste imod Novus Spes.

På vejen til Novus Spes stødte de ind i Patrocles, faderen af Archias, den lille dreng der havde hjulpet dem med at finde “biblioteket”, og Patrocles gik mod Novus Spes med en blodindsmurt økse i hånden.

Han fortalte om hvordan han og 2 andre arbejder, sammen med hans søn, var blevet overfaldet i nattens mulm og mørke af nogen mystiske ikke menneskelige væsner som lignede de kom fra vandet, da de var indviklede i tang.

Patrocles havde slåset med disse væsner og var blevet slået bevistløs; Da han vågnede igen, havde han været helt alene og det så ud til at de havde bortført hans søn. Fortvivlet og velvidende at han ikke kunne håndtere dem alene, var han draget imod Novus Spes for at hente forstærkninger.

Lantaraana, Sigrid og Silcias vælger at hjælpe med at befri mandens venner og hans søn, hvis de da stadig var i live, og drager sammen med Patrocles tilbage til ruinerne.

De følger først retningen på det fodspor de selv havde fundet, men da dette spor syntes at ende blindt, så vælger gruppen at undersøge stedet hvor Patrocles og co blev overfaldet.

Dette spor leder dem over på den anden side af floden, hvor de finder en indgang til en hule under broen.

Denne jordhule er halvt oversvømmet og gang igennem den er besværligt.

Her støder gruppen på 2 Locathahs, som de kæmper imod i det bælte-sted høje vand, og får besejret forholdsvis nemt.

For anden af en af de 2 gange i jordhulen, finder de en tør opsats, med et lille “alter”, lavet af en stor sten ovenpå to mindre sten, bag og over hvilket der hænger 3 net, hvert indeholdende en af de tilfangentagede personer.

Fangerne bliver befriet og Patrocles bliver glædesstrålende genforenet med sin søn; Dog fra en gang bag alteret kommer nogen skeletter pludseligt til syne.

Gruppen gør sig klar til kamp imod disse og Silcias smadre en af dem med sin glaive, før at Lantaraana får dem turned og derefter bakker gruppen + befriede fanger udfra jordhullen igen, for at undgå at risikere nogen dødsfald.

Gruppen vælger så at tage tilbage og forskanse sig i “biblioteket” indtil det bliver morgen, så de kan undgå at rejse i nattens mørke, hvor Locathahs muligvis ser bedre end dem selv.

Under den anden vagt, holdt af Silcias, høres der pludseligt skridt ude foran. To menneske-størrelses skikkelser bevæger sig rundt udenfor og om imod døren.

Der bliver banket på døren.

Og der sluttede anden session så.

Comments

iceforge

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.