Lantaraana

Spillet af: Jens

Race: Elver

Alder: 126

Køm: Kvinde

Class og Level Cleric 2

Yderligere Information: Tilbeder primært Pelor

Baggrundshistorie

Lantaraana er 126 år gammel og datter af et ydmygt tjenerpar. Begge Lantaraanas forældre er født på Drakmar, men kom efter den store drowkrig til Pax Regnum.

Lantaraanas farfar – Celebrin – kæmpede i drowkrigen som en cleric for elvernes gud Corellon Larethian, bl.a. sammen med den nuværende leder af Loth Sivis’ tempels forfader – Herarh – , der besad samme erhverv. Da Celebrin i krigens sidste tid faldt ved et mørkelversværd svor Herarh at tage Maikar med tilbage til Pax Regnum og passe på ham.

Som naturen vil, døde Herarh for længe siden, dog efter at have indført Maikar som kirketjener i Loth Sivis. Han har gennem hele sit liv varetaget det daglige arbejde i templet omkring de dele, der vedkommer Fharlangn, Obad-Hai, Ehlonna og sidst men ikke mindst den – for 350 år siden – nyoprettede afdeling for Corellon Larethian. Maikar er aldrig blevet præsteviet selv og har ikke fulgt sin egen fars karriere som cleric.

Herarh var oprindeligt meget hengiven overfor Maikar, men efter atten generation af familien er dette dog næsten gået helt bort og Lantaraanas far er i dag lav i hierakiet i templet.

Han har dog altid haft store planer på sit eget afkoms vegne omkring den guddommelige vej. Lantaraana er fra tidlig tid blevet hevet med i templet. På trods af farens ihærdige forsøg og brændende ønsker har Lantaraana dog ikke helliget sig elvernes egen gud, men derimod menneskernes og solens gud – Pelor. På trods af at Maikar er stolt over at hans datter er blevet cleric – som farfaren – er dette dog en torn i øjet.

Lantaraanas mor – Seorsa – er lærer i byens skole. Hun underviser i biologi og er også tilknyttet som healer. Seorsa er langt mere støttende overfor Lantaraana end faren er. Seorsa har i nogle år fulgt en ung menneskekollega. En lovende lærer indenfor matematik har vist tendenser til store ting. Hun har just delagtiggjort Seorsa i en stor opdagelse. Dette har gjort at Seorsa har opfordret Lantaraana til at tage med dette unge menneske tilbage til Drakmar. Da Maikar så mulighed for at kunne give familien ære som i fordums tid, gav han også Lantaraana sin velsignelse til denne tur. Han fandt penge på kistebunden og købte den fineste rustning, der kunne købes og gav Lantaraana sin fars gamle sværd – Anmegil Amandil. Nu venter eventyr og store bedrifter i det gamle land.

Tilbage til hovedsiden__

Lantaraana

ARL iceforge