Sigrid Endath

Spillet Af: Johnni

Race: Human

Alder: 28

Køn: Kvinde

Class og Level: Wizard 2

Yderligere Information: Specialized i Divination, Barred fra Conjuration

Baggrundshistorie

Sigrid er 28 år og sidstfødt og eneste pige i en søskendeflok på 3. Hendes far, Arkantil Endath, er en relativt betydningsfuld købmand i byen Loth Sivis. Moderen døde af TB, da Sigrid var 7 år. 2 år senere giftede hendes far sig igen med en kvinde ved navn Rinna. Sigrid har et relativt overfladisk forhold til hendes papmor. Hendes far har som sådan ikke regnet hende for meget og størstedelen af hans opmærksomhed har været rette mod hendes brødre, især Sammit, der en dag overtager familieforetagenet. Sigrid har en god uddannelse bag sig og Faderen mente at hun ville gøre det godt som lærer i den lokale skole, der primært har huset det bedre borgerskabs børn.

For 5 år siden begyndte hun at have en drøm, der dukker op med jævne mellemrum: En dreng på 10-12 år bliver ved med at dukke op og spørge om Sigrid vil hjælpe ham hjem. Til at begynde med slog hun det hen. Men efter et år, hvor drengen stadig dukkede op i hendes drømme flere gange om ugen, besluttede hun sig for at bede om hjælp. Hun tog kontakt til en vismand ved navn Illithor Danishi i byen. Illithor, en diviner med masser erfaring (lvl 4-5 stykker), prøvede at hjælpe hende og det lykkedes at finde ud af, at drengens navn er Viktori. Illithor opdagede Sigrids talent for magi ret tidligt og foreslog hende et apprenticeship (eller trainee-forløb, som det jo hedder på dansk!). Sigrid var overbevist om, at hendes far ikke villle sige god for det, så hun takkede ja, med den betingelse, at huns stadig kunne undervise, omend på halv tid.

For 1 år siden blev hun færdigudlært hos Illithor. De har stadig meget kontakt og hun kommer oftest med aftensmad til ham, da han nu er 92 år gammel.

For ganske nylig (3-4) uger siden døde Illithor en ganske naturlig død, hvillket knuste Sigrid totalt, da Illithor på mange måder var en vellykket faderfigur med omsorg, opmærksom og taknemmelighed. Den samme nat drømte hun igen: Viktori dukkede op og bad igen om hjælp til at finde hjem, men denne gang trådte Illithor frem og fortalte hende at “Svaret er i Novus Spes”.

Da Sigrid føler sig sikker på at hendes far ikke vil billige det og stadig ikke ved at hun nu er magibruger, har hun fortalt familien at hun har fået et fantastisk jobtilbud i Novus Spes.

Tilbage til hovedsiden

Sigrid Endath

ARL iceforge