Silcias

Spillet Af: Tor

Race: Human

Køn: Mænd

Alder: ???

Class og Level: Psion 1 / -blade 1

Yderligere Information:

Baggrundshistorie

Silcias er yngste søn af en velstående købmand, ud af en flok på 7 børn. For give ham en passende uddannelse, sende hans far ham i templeskole da han var 10, hvor kan generelt virkede forholdsvis fraværende, men samtidig udviste en foruroligende evne til at rette på sine lærere hvis de begik fejl, hvilke ikke gjorde ham synderlig popular.

De forløbene 4 år gik forholdsvis fredeligt, skønt Silias både fortsatte med at demonstrere viden om ting han ikke burde vide noget om, og samtidig begyndte og snakke med sig selv når han troede sig alene.

Det vides ikke hvad der endelig fik Religionslæreren, en ældre Præst ved name Manon, til og forsøge sig med en eksorsisme for at slippe af med Silcias’s ironiske kommentarer, men der blev pludselig hørt et højt skrig fra hans kontor, efterfulgt af lyden af en stol der ryger igennem et vindue.

Der gik 3 dage før Manon vågnede op igen, uden og kunne huske noget som helst fra den pågældene aften.

Det er nu et år siden hans mystiske forsvinden, og ingen har set noget af Silcias før han dukker op en sen aften ved havnen, og lejer en båd på vej til Novus Spes.

Tilbage til hovedsiden

Silcias

ARL iceforge